top of page
  • Foto van schrijverMirthe

Beverbende - promokaarten

Bijgewerkt op: 14 feb. 2021

Als je op de website van 999 games spelletjes besteld spaar je automatisch voor overwinningspunten. Met de overwinningspunten kan je onder andere uitbreidingen kopen voor bepaalde spellen.

Ik heb laatst voor het spel beverbende de promokaarten besteld van de superbever. Dit zijn drie dezelfde kaarten die aan het spel toegevoegd kunnen worden.

De spelregels

Als je de superbever van de trekstapel trekt dan mag je de volgende actie uitvoeren: hij bekijkt vier kaarten naar keuze. Dit kunnen de vier kaarten van één speler zijn, maar ook van verschillende spelers of van zichzelf. Hier is de speler vrij in. Daarna wordt de superbeverkaart op de aflegstapel gelegd.

De speler die de superbeverkaart gebruikt, mag niet in dezelfde beurt afkloppen. Dat mag eventueel wel in de volgende beurt.


Pluspunten

+ Je kan meerdere kaarten bekijken.

+ Je kan de vier kaarten die je kan bekijken over meerdere spelers verdelen.


Minpunten

- Het spel kan op deze manier wel snel afgelopen zijn.


Beoordeling

Deze promokaarten vind ik een leuke toevoeging aan het spel. Als je even kwijt bent welke kaarten je hebt of wilt weken welke kaarten je tegenstander heeft kan deze kaart uitkomst bieden. Als je hem trekt mag je zelf bepalen van wie je de kaarten wilt zien. Je mag dit ook spreiden en ook mag je ervoor kiezen om (deels) je eigen kaarten te bekijken.

Wel vind ik het jammer dat het spel snel afgelopen kan zijn als iemand de superbeverkaart trekt. Je kan namelijk zo bepalen of jij betere kaarten hebt dan je tegenstander.

Enthousiast geworden na het lezen van de review? Je koopt het spel hier.

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page